Försäljning

Försäljning

Innesälj

Avdelningens huvudsyfte är att tillmötesgå kunderna i alla ärenden och i de kanaler de väljer. Målet är att leva upp till kundernas förväntningar och förbättra genomsnittet av kundnöjdheten. På innesälj arbetar våra säljare med samtliga kanaler såsom telefon, mejl, chatt och webb. Medarbetarna bemannar även utställningen i Halmstad vid kundbesök. För AJ är det viktigt att alltid vara tillgängliga för kunderna med personlig service.
 

Våra tre affärsområden inom projektförsäljning är: Kontor, Lager & Industri samt Utbildning

På projektförsäljning arbetar duktiga inredare och säljare med specifik kompetens i syfte att hjälpa våra kunder med deras inredningsbehov oavsett om det gäller utbildningsverksamhet, kontor, lager, industri eller offentlig miljö. Inom samtliga affärsområden genomför vi personliga möten i kundens verksamhet. Närvaron på marknaden kännetecknas av kompetens, pålitlighet, kvalitet och god service.
 

Projektförsäljning Kontor

På projektförsäljning Kontor möter vi kunden på plats i dess egen miljö. Genom samtal och behovsanalyser kartlägger vi behoven och tar fram och presenterar en lösning. Vårt uppdrag är att skapa en vision av en helhetslösning utifrån specifika önskemål. Efter mötet med kunden tar vi fram layout- och ritningsförslag utifrån kundens behov och lokaler.
 

Projektförsäljning Lager och industri

Ansvarsområdet Lager och industri bedriver projektförsäljning av lagerinredning och klädskåp. Försäljningen består till övervägande del av egna produkter som tillverkas i vår fabrik i Slovakien. Vi ritar, gör hållfasthetsberäkningar och designar layout utifrån kundernas behov.
 

Projektförsäljning Utbildning

Avdelningens syfte är att bemöta efterfråga från utbildningsverksamhet inom offentlig och privat sektor. I vår relation med kunden erbjuder vi produkter och lösningar för olika typer av lokaler och verksamheter. Vi tar fram ritnings- och möbleringsförslag utifrån kundens behov. Våra affärer och kundrelationer styrs oftast av ett avtal, där villkoren är reglerade.

Möt våra medarbetare

Danielle Johansson

Vi möter Danielle Johansson som arbetar som koordinator och inte tackar nej till en padelmatch
Läs mer

Anna Stenström

Vi möter Anna Stenström som ansvarar för och utvecklar våra befintliga avtalskunder inom skola och utbildning
Läs mer

Marlen Ewald

Vi möter Marlen Ewald, en av våra härliga medarbetare inom affärsområdet utbildning
Läs mer

Nicolina Elm Ågren

Vi möter Nicolina Elm Ågren som driver försäljning av produkter till byggare och även är träningsinstruktör
Läs mer

Anna Rosenbaum

Vi möter Anna Rosenbaum som samordnar större projektorder före leverans till kund
Läs mer

Anette Eklund

Vi möter Anette Eklund som tar fram inrednings- och färgförslag i 3D
Läs mer

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om du hittar något som matchar din profil, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontansökan!

Följ oss via våra sociala kanaler!