Helena Thelander

Möt Helena som arbetar som Projektsäljare på affärsområdet Kontor, i Skåne och Halland

Vad är din roll på AJ Produkter och hur länge har du jobbat här?
Jag arbetar som Projektsäljare på affärsområdet Kontor och är ansvarig för Skåne och Halland. Jag började på Innesälj år 2017. Därefter har jag även arbetat som koordinator innan jag fick den tjänsten som jag har idag.
 
Vad lockade dig till att börja arbeta på AJ Produkter?
Välkänt företag. Jag började på Innesälj, men med min bakgrund inom färg, form och sälj var mitt mål att jobba med Projektsälj. Kul när det finns goda utvecklingsmöjligheter.
 
Beskriv hur en vanlig arbetsdag kan se ut för dig
Boka kundbesök, antingen fysisk eller digitalt. Offertförfrågningar, produktpresentationer med offert för att presentera till kund. Jag har ett tight samarbete med mina kollegor som inredningssupport och koordinator. Att hjälpa kunden till en trevlig arbetsmiljö.
 
Vad tror du att andra inte vet om AJ Produkter som arbetsplats?
Jag som möter många kunder märker att det är flera som får en annan bild av AJ Produkter när de kommer innanför våra dörrar. Många blir förvånade och imponerade över vårt breda utbud och hur stort företaget faktiskt är. Vi har en bred plattform att erbjuda våra kunder.
 
Vad är fördelarna med att arbeta på AJ Produkter?
Jag har fantastiska kollegor och chef, som jag får stor hjälp och stöttning ifrån. Positiv företagskultur och det viktigaste, det är ALLTID roligt att komma till jobbet.

Följ oss via våra sociala kanaler!