Service & administration

Service & administration

Reception

Receptionen har till uppgift att ge besökande och kunder till AJ Produkter ett professionellt bemötande samt ansvara för god internservice. Receptionisterna tar också hand om kunder som besöker vårt showroom i Halmstad, sköter försäljning och utför bland annat orderhantering. Därtill sköter vi daglig fakturering och posthantering.
  

Montering 

Denna funktion har som huvuduppgift att genomföra montering av AJ Produkters sortiment hos slutkund. Vi följer upp, färdigställer och slutför de tilldelade monteringsprojekten. Därtill är vi behjälpliga vid beräkning av tid för monteringsprojekt. I många fall står montörerna för det sista fysiska mötet med kunden vid en beställning, därför är vår goda service av största vikt. 
 

Adress

Avdelningens huvudsyfte är att säkerställa en hög kvalitet på företagets adressbank. Det är av stor betydelse att vi har rätt adresser till våra kunder för att kunna förse dem med rätt och värdefull information. Vi gör utskick till våra kunder regelbundet och därför genomför avdelningen ständiga adressuppdateringar.
 

Lokalvård

Omtanken om miljön och vår påverkan på naturen bestämmer vilka rengöringsprodukter vi använder i arbetet. Med bra utrustning i övrigt, både manuellt och maskinellt, ser vi till att hålla finishen i våra lokaler på högsta nivå så att alla som vistas här, medarbetare såväl som kunder på besök, upplever en fräsch miljö och en ren och välordnad arbetsplats.

Möt våra medarbetare

Jonas Stehnsson

Vi möter Jonas Stehnsson som servar våra kunder med montering
Läs mer

Charlotte Wirstedt

Vi möter Charlotte Wirstedt, en av våra Receptionister, som ger en god service likväl internt som externt
Läs mer

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om du hittar något som matchar din profil, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontansökan!

Följ oss via våra sociala kanaler!