Marknad

Baserat på goda kunskaper både om kundernas vardag och vårt företags mål planerar, skapar och genomför marknadsavdelningen aktiviteter som engagerar och ger resultat. Genom att träffa kunden med rätt budskap vid rätt tidpunkt, på rätt plats och i rätt kontext finns vi där för våra kunder när dem behöver oss. Avdelningen stödjer alla marknader, försäljningskanaler och affärsområden i AJ Group.
 
Via en fantastisk mix av insikter, smarta marknadsföringsstrategier, kreativ kommunikation och tekniska e-handelslösningar tar vi AJ Produkters varumärke till nya höjder.
 

Marknad är uppdelad på fyra avdelningar: 

Planning 

Planning har till uppgift att skapa, konkretisera och kommunicera övergripande aktivitetsplaner för koncernens marknadsföring på global nivå. Genom ett ambitiöst förarbete, där insikter om kunder och trender vävs samman med koncernens kommersiella fokus och långsiktiga strategier, säkerställer vi att AJ Produkters erbjudanden alltid är relevanta.
 

Creative

Vårt kreativa team skapar och producerar innehåll och kommunikation till våra egna och externa mediakanaler i enlighet med bolagets kommersiella plan. Teamet löser allt från idé till färdigt material.
 

Digital marknadsföring och e-handel

Vi driver kampanjer utifrån datadrivna beslut i syfte att säkerställa företagets digitala närvaro samt öka varumärkeskännedomen genom digitala kanaler och andra medietekniska lösningar. Avdelningen leder även utvecklandet av vår personaliserade och friktionsfria e-handel ur ett kommersiellt perspektiv.
 

Katalogproduktion

AJ-katalogen har alltid haft en central roll i vår marknadsföring – tillsammans med annat avancerat trycksaksmaterial. Allt produceras av katalogproduktion inhouse.

Möt våra medarbetare

Tomas Barath

Vi möter Tomas, en av våra grafiker, som på fritiden gärna renoverar 70-tals cyklar
Läs mer

Thomas Adolfsson

Vi möter Thomas Adolfsson som arbetar som Ecommerce merchandiser och skapar musik på fritiden
Läs mer

Isabelle Axtelius

Vi möter Isabelle Axtelius, vår Produktionsledare för media och event, som har ett stort intresse för hästar och ridsport
Läs mer

Henrik Lindén

Vi möter Henrik Lindén, en av våra Marketing Manager, som har gjort en spännande resa hos AJ Produkter
Läs mer

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om du hittar något som matchar din profil, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontansökan!

Följ oss via våra sociala kanaler!