Sortiment & design

Sortiment & design

Sortiment- och design ansvarar för att utveckla ett attraktivt, funktionellt, hållbart och kommersiellt produktsortiment med fokus på inredning och utrustning för kontor, skola, lager och industri. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa bättre arbetsplatser för våra kunder på en global marknad.

Vårt sortiment är indelat i fyra områden: Skola/utbildning, Gemensamma ytor, Kontor och Lager/Industri. Det sortiment som vi produktutvecklar ska passa både för privat och offentlig sektor.
 

På sortiment och design finns fyra olika ansvarsområden:

 

Design 

Många av våra mest kända och uppskattade produkter är skapade av våra egna designers. Uppdragen att skapa nytt utgår ofta från ett behov som våra produktchefer vill tillfredsställa, men kan också gälla förbättringar av en befintlig produkt för att anpassa den till kundernas behov.
 

Sortiment

AJ Produkter har ett team av produktchefer som ansvarar för sortimentet och arbetar med ett starkt affärsmannaskap i fokus. Det innebär att utveckla ett kommersiellt och funktionellt sortiment.
 

Produktinformation

Teamet är ägare av artikelfakta och struktur kring all produktinformation när det gäller nya produkter och utfasningsprocessen för alla standardprodukter hos AJ. 
 

Produktutbildning

Produktutbildning ansvarar för att utbilda säljare på alla våra marknader och därmed säkerställa att de får tillgång till all produktinformation och görs medvetna om produktfördelarna inom de olika sortimentsområdena. 

Möt våra medarbetare

Ola Alfredsson

Vi möter Ola Alfredsson som arbetar som Produktinformationschef och håller koll på alla våra artiklar
Läs mer

Cecilia Stööp

Vi möter Cecilia Stööp, en av AJ Produkters Designer, som älskar att dreja och ta ett vinterbad
Läs mer

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om du hittar något som matchar din profil, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontansökan!

Följ oss via våra sociala kanaler!